Öne Çıkanlar İtalya Melin Chigwell Yeşilçamın Aşk Adası şarkıcı Nilufer Instagram Ayı kürkü şapka Çocukları elektronik sigaralardan Kapadokyanın jinekolog olan Dr. Berrin Tezcan Olimpiyatlarda tepki Galler Prensesi Kate Middleton Southport bicak Southportta bıçaklı saldırı Luton Türk Eğitim bexley NOAA İsviçre Ali Koç Xiaomi ilk elektrikli otomobil

Yalı Çapkını'nın İlk bölümünün yayınlanma tarihi açıklandı

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı çıktı ve rekor kırdı. Yalı Çapkını 3. Sezon Fragmanı yayınlandı ve izlenme rekoru kırdı.

- Bu haber 41 kez okundu.

Yalı Çapkını'nın İlk bölümünün yayınlanma tarihi açıklandı

Yalı Çapkını 3. Sezon Fragmanı yayınlandı ve izlenme rekoru kırdı. İlk bölümünün yayınlanma tarihi açıklandı. İzlemek için link haberimizde.AVRUPA MAGAZİN- Yalı Çapkını 3. Sezon Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izlenme rekoru kırdı. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümü 13 Eylül Cuma Star TV'de. Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.

İzlemek için link: https://www.youtube.com/watch?v=Ban-z8F2fTI

Yalı Çapkını 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı Ve Izlenme Rekoru Kırdı. 

 Dizinin yeni sezondaki ilk bölümü 13 Eylül Cuma Star TV'de.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.