Öne Çıkanlar İshak Paşa Sarayı Mangala Emin İNAL Devlet Tiyatroları Cemal Reşit Rey Konser Salonu Londra Moda Haftası Cadılar Meclisi Gülşen İspanyolca Prince and Princess Wedding İrlanda Atatürkün kızları

İngiltere’nin en lüks mekanında Semiramis Pekkan'dan VIP parti

Semiramis Pekkan'dan VIP parti. Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis, 70. yaşını İngiltere’nin en lüks mekanında kutladı.

- Bu haber 113 kez okundu.

İngiltere’nin en lüks mekanında Semiramis Pekkan'dan VIP parti

Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis, sahneleri bıraktı. Yılın büyük kısmını Tayland'da geçiren Semiramis Pekkan, yeni yaşını VIP partiyle kutladı. Sosyetik isim, İngiltere'nin en lüks mekanı olan Loulou's'ta doğum günü partisi yaptı.70. yaşını kutlayan Semiramis Pekkan'ın doğum günü partisine, ablası Ajda Pekkan'ın yanı sıra sosyetik isimler de katıldı.Semiramis Pekkan kardeşlerin uğrak yeri olan Loulou's sadece VIP üyelerini ağırlıyor.LouLou’s, 500 kurucu üyesinin 25’er bin sterlin ödeyerek yatırım yaptığı 5 Hertford Street'in alt katında. Kulüp adını, Yves Saint Laurent’in ilham kaynağı, kadın smokini fikrini bulan Loulou de la Falaise’den alıyor. Açılış gecesinde Kate Moss, Mick Jagger, Daphne Guinness, Bruce Weber gibi isimler katılmıştı.Mekanın müdavimleri arasında oyuncu Leonardo DiCaprio, Victoria-David Beckham, George- Amal Clooney çifti ve Kraliyet Ailesi de bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.