Öne Çıkanlar londra İngilterede Buckingham Sarayının UEFA Şampiyonlar Ligi VIP parti Semiramis Pekkan Labioplasti jinekolog olan Dr. Berrin Tezcan Sosyal medyada Olimpiyatlar Swissôtel Living Bodrum Almanya Euro 2024 İmparator Slovenya Sırbistan EURO 2024 C Grubu Chelseayi satın almak Şahsenem Thomas Lauderdale İstanbul Altın Zirve Zeynep Bastık yeni şarkı Irina Shayk

Türk Kontrabasçı Londra’da Konserlerine devam ediyor

Londra'da bulunan St. Mary Le Strand kilisesinde PICCADILY SINFONIETTA ile konser veren Türk sanatçı Daniil Margulis sanat severlere müzik zevki yaşatıyor

- Bu haber 131 kez okundu.

Türk Kontrabasçı Londra’da Konserlerine devam ediyor

Vatan OZ-Avrupa Ajansı (AVA) / LONDRA- Başarılı Türk Kontrabas sanatçısı Daniil Margulis yaz sezonunda da Londra’da konser vermeye devam ediyor. 19 Temmuz akşamı Londra'da bulunan St. Mary Le Strand kilisesinde PICCADILY SINFONIETTA ile konser veren Türk sanatçı Daniil Margulis yaz dönemi boyunca da şehri ziyaret eden sanat severlere müzik zevki yaşatıyor. 

Mozart'ın Si bemol majör Divertimentosu ile başladı

Konsere Mozartın Si bemol majör Divertimentosu ile başlayan grupta Daniil Margulis müzisyenliği ile eserin yorumuna ve akışına katkıda bulundu. Klasik dönem müziği stiline uygun bir performans sergileyen grupta Daniil, diğer müzisyenler ile olan iletişim yeteneğini sergiledi. Temiz ve sağlam sesi ile aranan ve güvenilir bir Kontrabas sanatçısı olduğunu gösterdi. 

Ana eseri ise Beethoven in 4. Piyano konçertosuydu

Konserin ana eseri ise Beethoven in 4. Piyano konçertosu oldu. Konserde orkestra yerine Sextet için uyarlanmış versiyonu ile sahneye çıkan PICCADILY SINFONIETTA nin solisti Warren Mailley Smith oldu. Oda müziği şeklinde icra edilen bu performansta Daniil’in ve diğer grup üyelerinin solist Mailley Smith ile olan iletişim becerisi muhteşem bir performansa katkı sundu ve eşine az rastlanır bir konseri Londra seyircisine sunmuş oldu. 

PICCADILY SINFONIETTANIN gelecekteki konserlerinin biletlerini Concerts | Piccadilly Sinfonietta websitesinde bulabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.