Öne Çıkanlar Piyanist Evgeny Grinko İngiltere AB londra Kıbrıs Festivali atila ustun londra Kültür Sanat Londra YEE Prof. Dr. Abdulvahap Kara Mustafa Çokay ingiltere kazak londra kazak Avrupadaki Kazaklar Greta Gerwig Tezhip Sanatı Geleneksel el sanatlarını Ulusal Egemenlik 23 Nisan londra terzi londra halı enfield ev tekstil Londra Ponders End

Sema Günay, Mesam’lı sanatçılar arasına katıldı

Söz ve müziği kendisine, aranjesi Ünlü müzik insanı Hakan Süersan ve kaşesi Şahin Özer prodüksiyon’a ait olan, zamansız bestesi Araftayım Yar ile Türk müzik piyasasında yerini aldı.

- Bu haber 50 kez okundu.

Sema Günay, Mesam’lı sanatçılar arasına katıldı

AVRUPA RADYO-2024 yılının Ocak ayında, söz ve müziği kendisine, aranjesi Ünlü müzik insanı  Hakan Süersan ve kaşesi Şahin Özer prodüksiyon’a ait olan, zamansız bestesi “Araftayım Yar “ ile Türk müzik piyasasında yerini aldı.Gelen Sahne tekliflerini değerlendirmeyi düşünmediği halde, ısrarlar üzerine tekrar özel şan derslerine başlayan sanatçı müzik eserleri üretmeye devam edeceğini açıkladı. Aynı zamanda Plastik sanatlar ve yazın dünyasında da eserler üreten sanatçı çok sayıda kişisel sergiler açtı, özel Koleksiyonlar için  eserler verdi.Yazın alanında da 2 tescilli kültürel kitap hazırladı, yerel bir gazete de köşe yazarlığı yaptı ve Papirüs dergisinde çizim ve şiirleri ile yer aldı.
İlk resimlerini ve yazdığı eseri Kral Midas ve Türk Kristali’nin  Tılsımı ardından ,ikinci Tescilli eseri “Aleksander-i Zülkarneyn ve Anatolian Kristali’nin Tılsımı’da yazmış ve resimlemiş olduğu yaklaşık 600 sayfalık bir eserdir.

Moda alanında da Londra’da girişimci olarak stüdyosunda tasarım ve sanat eserleri üretmiş ve sayısız kez uluslararası basın dahil haber olmuş ,tv ,radyo vb.yayın organlarında da konuk olarak sohbetlerde bulunmuş sanatçı çok disiplinli sanatsal bir yaşam biçimi benimsemiştir.

Sanatçı Muğla-Milas’ta bulunan sanat stüdyosu ve İstanbul rotasında çalışmalarına devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.