Öne Çıkanlar Aslızen Uzay Hava Tahmin İsviçre Türk Edebiyatı Londrada Hollanda Türk toplumu Lambalar ingiltere Kültür Sanat ANKARA ANLAŞMASINDA SON GELİŞMELER Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Çeşme Şahsanem Sevgilim Ölü Asker şiir kitabının Mehmet Yaşın Semiramis Pekkan Londrada jinekolog jinekolog olan Dr. Berrin Tezcan Vajina parfümü Vajina rengi İngilterede aşırı sağcılar sokak şiddetleriyle gündemde

Londra Rauf Raif Denktaş Türk Okulu'ndan karne töreni ve yıl sonu festivali

Güney Londra’da bulunan Rauf Raif Denktaş Türk okulu, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılını Cumartesi günü muhteşem bir karne töreni ve yıl sonu festivali ile sonlandırdı.

- Bu haber 166 kez okundu.

Londra Rauf Raif Denktaş Türk Okulu'ndan karne töreni ve yıl sonu festivali

AVRUPA AJANSI (AVA) ÖZEL-Güney Londra’da bulunan Rauf Raif Denktaş Türk okulu, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılını cumartesi günü muhteşem bir karne töreni ve yıl sonu festivali ile sonlandırdı. Törende TC Eğitim Müşaviri Mevlüt Ceylan, KKTC Eğitim ve Kültür Ataşesi Deniz Özalp, TTFF Başkanı İrfan Davulcular, Londra Limasollular derneği başkanı Arife Retvan, Dr. Fazıl Küçük Türk okulu başkanı ve yönetimi, Kanal T Londra temsilcisi Duygu Tağmaç ve velilerimiz hazır bulundular. Okul başkanı Meryem Biricik ve protokolün konuşmasından sonra sırasıyla sınıflar karnelerini ve başarı belgelerini alıp gösterilerini sergiledi öğrenciler.

Rauf Raif Denktaş Türk okulu Okul başkanı Meryem Biricik

Okul başkanı Biricik şöyle konuştu:  "Yıl boyunca çocuklarımız çok çalıştılar, güzel başarılar elde ettiler, onları hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Velilerimize ise ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum yıl içerisinde okulumuza göstermiş olduğunuz tüm destekleriniz ve özverileriniz için. Ayrıca, meslektaşlarıma çocuklarımızı kendi çocukları gibi sevdikleri için, onları fedakarlıkla eğitip bir yılın sonunda böyle başarılı bir seviyeye getirdikleri için teşekkürler ederim."

Okul başkanı Sayın Biricik öğretmenlere plaket verip teşekkürlerini sunarken, görevini tamamlayan KKTC öğretmenlerimize de ileri ki yaşamında başarılar diledi." 

Rauf Raif Denktaş Türk okulu Okul başkanı Meryem Biricik sözlerini şöyle sona erdirdi: "Son olarak ise kıymetli yönetimine hediye takdimi yapararak onları da başarılarından dolayı tebrik ederim. Hepinize çok güzel bir yaz tatili diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte çok güzel ve özel vakitler geçireceğiniz, bol bol dinleneceğiniz bir tatil olsun. Eylül’de görüşmek dileğiyle. Başarıdan başarıya koşan Rauf Raif Denktaş Türk okulu bu yıl da çok güzel başarılara ve ilklere imza atdı. Öğrencilerimiz gerek okulda ki desteleri olsun, gerek ise okuldaki törenler, toplu tören olsun, her zaman bizleri çok güzel bir şekilde temsil etdiler, bu yüzden hepsini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum .Eylül’de görüşmek dileğiyle diyerek sözlerini sonlandırdı.  

Güney Londra’da bulunan Rauf Raif Denktaş Türk okulu, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılını Cumartesi günü muhteşem bir karne töreni ve yıl sonu festivali ile sonlandırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.