Öne Çıkanlar Melin Irina Shayk DOB Atatürkün kızları Müslüman ve göçmen Londrada Cumhuriyetimizin Londrada yaza veda festivali Radyo Anadolu Dilara Kırmıt Third Sector Dergi BİRLEŞİK KRALLIK Simay Rasimoğlu Sütyen Romeo ve Juliet Erdal Beșikcioğlu Tarık Mengüç Selami Şahin Cem Yılmaz hastalandı mı İpek Açar Pinar Tevetoglu

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, yaz konserine gelenleri coşturdu

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, Fibabanka ile Yaz Konserleri kapsamında gerçekleşen konseriyle İstanbul Swiss Otel'de seçkin konukların karşısındaydı.

- Bu haber 28 kez okundu.

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, yaz konserine gelenleri coşturdu

Zuhal Olcay, dün akşam Fibabanka ile Yaz Konserleri kapsamında gerçekleşen konseriyle İstanbul Swiss Otel'de seçkin konukların karşısındaydı. Her zamanki şık tarzından ödün vermeyen Zuhal Olcay'ın muhteşem şarkılarına sadece sevenleri değil, yağmur da eşlik etti. Yağmur altında Zuhal Olcay'ı izleyen sevenleri, 1 dakika bile konserden ayrılmayı düşünmeyip, Olcay'ın muhteşem şarkılarına hep birlikte eşlik ettiler.

Eşlikçi sevenleriyle birlikte daha da özel bir performans sergileyen Zuhal Olcay, 2 saat sahnede kaldı; dünden bugüne hazırladığı özel repertuarına, tiyatral gücünü de ekleyip sohbetiyle de unutulmaz saatler yaşanmasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.