Öne Çıkanlar Aslızen İsviçre Türk Edebiyatı Londrada Hollanda Türk toplumu Lambalar ingiltere Kültür Sanat ANKARA ANLAŞMASINDA SON GELİŞMELER Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Çeşme Şahsanem şiir kitabının Semiramis Pekkan Londrada jinekolog jinekolog olan Dr. Berrin Tezcan İngilterede aşırı sağcılar sokak şiddetleriyle gündemde Hristiyan ailenin Galler Prensesi Love Island ekin Düzensiz erkek göçmenler Ney ve Bendir

Selda Bağcan, İzmir Selçuk'ta yer alan Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı

Çağdaş Türk halk müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Selda Bağcan, geçtiğimiz akşam İzmir'in tarihi kokan semti Selçuk'ta yer alan Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı.

- Bu haber 102 kez okundu.

Selda Bağcan, İzmir Selçuk'ta yer alan Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı

Çağdaş halk müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Selda Bağcan, geçtiğimiz akşam İzmir'in tarihi kokan semti Selçuk'ta yer alan Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı. KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde binlerce hayranıyla buluşan, Selda Bağcan tarihi atmosferde Senforock Senfoni Orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte koro halinde seslendirdi. Yurt içi ve yurt dışından kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Selda Bağcan, muhteşem performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandı. Yaz konserlerine devam edecek olan başarılı sanatçı, 30 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro’da, 14 Eylül'de ise Denizli Hierapolis Antik Tiyatro’da sahne alacak.

Selda Bağcan, İzmir Selçuk'ta yer alan Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.