Öne Çıkanlar Piyanist Evgeny Grinko İngiltere AB Olympic londra Kıbrıs Festivali atila ustun bexley mayor Ahmet Durmuş londra Ahmet Durmuşa Uzay Hava Tahmin londra Kültür Sanat Londra YEE Prof. Dr. Abdulvahap Kara Mustafa Çokay ingiltere kazak londra kazak Avrupadaki Kazaklar Greta Gerwig Tezhip Sanatı Geleneksel el sanatlarını Turner Ödülü

Mem Ararat ile Londra’da Özel Bir Gece

Mem Ararat ile Londra’da Özel Bir Gece. Mem Ararat, İngiltere'nin başkenti Londra’da özel bir canlı performansla karşınızda olacak.

- Bu haber 71 kez okundu.

Mem Ararat ile Londra’da Özel Bir Gece

Büyük geceye sadece bir aydan biraz fazla zaman kaldı ve biletler hızla tükeniyor! Kürt ruhunu derinlemesine yansıtan eşsiz sanatçı Mem Ararat, Londra’da özel bir canlı performansla karşınızda olacak. Bu muhteşem konser, 15 Kasım 2024 Cuma akşamı Theatre Royal Drury Lane’de gerçekleşecek.Neden Bu Konser Özel?Mardin’in Derik ilçesinde doğan Mem Ararat, 2013’te çıkardığı ilk albümü “Quling Ewr û Baran” (Turna, Bulut ve Yağmur) ile gönüllerimize dokundu. “Kurdîka,” “Xewna Bajarekî” (Bir Şehrin Rüyası), “Niştiman” (Vatan), “Pesna Evînê” (Aşkın Şarkısı) ve “Keskesor” (Gökkuşağı) gibi şarkılarıyla sadece müzik değil, halkın umutlarını, hayallerini ve duygularını hissettiriyor.  

Etkinlik Detayları:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.