Öne Çıkanlar Suna Alan Anadolu Ateşi londra 20232024 Uluslararası Kısa Film Yarışması Türkiyenin Oscarı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Devlet Tiyatrosu Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali Aslan Kral filmi Ender Balkır Eurovision serhat Kuşum Aydın Limasollular Dernegi londra Gulsah Kelekci Yıldız Tilbe Mehmet Ali Erbil Hakan Kazancı kodlama Uluslararası Hıdırellez Bahar Şenlikleri Diyarbakır

Bexley Belediyesinin Kıbrıs Türk asıllı ilk başkanı Ahmet Durmuş’a tebrikler  

Güney Londra Bexley Belediye Başkanlığını dün tamamlayan Ahmet Durmuş ve eşi Elmaz Durmuş, görev sonu töreninde gururlandırdı.

- Bu haber 159 kez okundu.

Bexley Belediyesinin Kıbrıs Türk asıllı ilk başkanı Ahmet Durmuş’a tebrikler  

AVRUPA GAZETESİ-AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-Londra’daki Bexley İlçesi'nde belediye başkanlığı devir teslimi yapıldı. Güney Londra Bexley Belediye Başkanlığı görevini 22 Mayıs 2024’te tamamlayan Ahmet Durmuş ve eşi Elmaz Durmuş, görev sonu töreninde gururlandırdı. Bexley Belediyesinin ilk Kıbrıs Türk asıllı başkanı olan Ahmet Durmuş, görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalarla takdir topladı. 

Bexley Belediye Eski Başkanı Ahmet Durmuş şunları söyledi:

“Bexley halkını 59. Belediye Başkanı olarak temsil etmek bir ayrıcalık ve onurdu. Pek çok harika insanla tanıştık ve hepinizle birlikte olmaktan keyif aldık. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim. Yeni belediye başkanına hayırlı olmasını diliyoruz.Belediye Başkanı Cübbesini giymekten ve makam zincirlerini takmaktan son derece onur duyuyoruz” 

Bexley Belediye Başkanı Ahmet Durmuş’un eşi Elmaz Durmuş şöyle konuştu: 

Dün geceki belediye başkanı değişiminden hatıralar. Geçen yıl bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Bexley'i temsil etmekten gurur ve onur duyuyoruz” 

22 Mayıs’ta görevlerinin son gününü geçiren Bexley Belediye Başkanı Ahmet Durmuş ve değerli eşi Elmaz Durmuş’a Türk toplumu adına  çok teşekkür ederiz 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.