Avrupa Radyo, hayatın her rengini barındıran radyo

Şanışer, Londra’da tek gecelik özel bir konser için sahneye çıkıyor

KÜLTÜR-SANAT

Tarihlerinizi işaretleyin! Müzik dünyasının yükselen yıldızı Şanışer, Londra’da tek gecelik özel bir konser için sahneye çıkıyor.

Şanışer Londra’da Sahne Alıyor!Tarihlerinizi işaretleyin! Müzik dünyasının yükselen yıldızı Şanışer, Londra’da tek gecelik özel bir konser için sahneye çıkıyor. Müzik, güçlü sözler ve muhteşem bir atmosferle dolu unutulmaz bir geceye hazır olun. Bu konser, Şanışer’in Londra’daki en büyük performansı olacak!Türkçe Rap'in isyankâr sesi: ''Şanışer''
Sarp Palaur, nam-ı diğer Şanışer, Türkçe Rap camiasında yıllardır verdiği mücadele devam ediyor. Şanışer, müziğinden aldığı güçle sistemle mücadele ediyor.Türkçe Rap müziğinin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Sarp Palaur, nam-ı diğer Şanışer, uzun yıllardır hem müziği hem de sözleriyle sistem karşıtı bir duruş sergiliyor. Toplumsal sorunlara, adaletsizliklere ve kişisel sıkıntılara isyan eden sözleriyle Türk rap dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Şanışer, sanatını sadece eğlence için değil, bir mücadelenin sesi olarak kullanıyor. Özellikle 2019 yılında yayımladığı "Susamam" şarkısı, ülkedeki birçok soruna dikkat çekerek büyük yankı uyandırdı ve onun bir "protest sanatçı" olarak tanımlanmasına yol açtı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.