Avrupa Radyo, hayatın her rengini barındıran radyo

Çifte imajlı Elif Kaya Yarısı Marilyn yarısı Elif

Konserler

XL Regular kutlamasına pop yıldızı Elif Kaya, Brezilyalı model Debora Anselmo, Alpet’in sahibi iş adamı Vakkas Altınbaş ve dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ekrem Mahsenoğlu katıldılar.

Almanya'nın Stuttguart kenti yakınlarındaki Bad Überkingen de üretilen ve dünyanın pek çok ülkesinde satılan XXL Regular enerji içeceğinin Alpet Akaryakıt İstasyonları'nda satışı ile ilgili anlaşma kutlaması Tophane'deki Alpet akaryakıt istasyonunda yapıldı. Çeşitli satış noktalarının yanı sıra tüm Alpet istasyonlarında da satılan XXL Regular kutlamasına pop yıldızı Elif Kaya, Brezilyalı model Debora Anselmo, Alpet'in sahibi iş adamı Vakkas Altınbaş ve dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ekrem Mahsenoğlu katıldılar. Brezilyalı model seksi kıyafeti ve güzelliği ile dikkat çekerken akaryakıt istasyonuna gelen araçların sürücülerine XXL ikram etti. XXL'in Türkiye temsilcisi İsmail Bozok ise "Türkiye'ye Almanya'dan ithal çok güvenilir bir enerji içeceği markası getirdik" dedi.

Elif Kaya'nın çifte imajı…

XXL'in tanıtımına albümünün prodüktörü Selim Çaldıran ile gelen Elif Kaya enerji içeceği içerek enerji depolayan genç popçu saçları ile yine dikkat çekti. Daha önceleri sarı siyah perukları ile imaj yapan sanatçı şimdilerde saçlarının yarısını siyaha yarısını ise sarıya boyayarak imaj yeniledi. Ancak yeni saç boyası ile farklı bir hava yaratan Elif Kaya sarışın tarafıyla ünlü Amerikalı merhum sanatçı Marilyn Monroe'ya benzetiliyor. Bu çok kişinin kendisine yakıştırdığını belirten Elif Kaya "Ne güzel kendime has bir imaj yaparken çifte imaj yakaladım. Marilyn Monroe'ya benzetilmek çok hoşuma gidiyor" dedi. 

 

 

 

Enerjik Elif

Enerji takviyesi

Çifte imajlı Elif Kaya

Yarısı Marilyn yarısı Elif

 

Pop sanatçısı Elif Kaya tanıtımına katıldığı Alman markası XXL Regular enerji içeceğini içerek enerji depoladı. Şu sıralar oldukça fazla yorulduğunu belirten genç popçu çifte imaja sahip olduğunu belirterek "Sarışın tarafımla herkes beni Marilyn Monroe'ya benzetiyor. Bu da yeni imajım oldu" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.